Методичний підхід до оцінювання якості управління логістичними бізнес-процесами

Ganna Vіtalіїvna Strokovich

Анотація


Вступ. В умовах високого рівня динамічності зовнішнього та внутрішнього середовищ, значної насиченості ринків, ускладненням логістичних зв’язків важливим представляється підвищення якості управління логістичними бізнес-процесами, які сприяють забезпеченню конкурентоспроможності як держави, так й підприємства.
Метою статті є формування методичного підходу до оцінювання якості управління логістичними бізнес-процесами.
Результати. Для досягнення поставленої мети у статті запропоновано формування методичного підходу до оцінювання якості управління логістичними бізнес-процесами, що ґрунтується на визначенні ретроспективних та прогнозних показників інтегральної оцінки якості управління логістичними бізнес-процесами в цілому та за відповідним групами. Обґрунтовано необхідність формування комплексу регресійних рівнянь визначення впливу кожної з груп показників на загальну зміну якості управління логістичними бізнес-процесами.
Висновки. Запропонований методичний підхід до оцінювання якості управління логістичними бізнес-процесами є підґрунтям для прийняття адекватних управлінських рішень, дозволяє здійснити об’єктивну оцінку логістичних бізнес-процесів.

Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


Ліцензія Creative Commons
Статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства - Некомерційна - Без похідних творів 3.0 Неадаптована.

 

Науковий журнал "Український журнал прикладної економіки"

ISSN 2518-1742 (Online)

ISSN 2415-8453 (Print)