|
Номер |
Назва |
|
Том 1, № 5 (2016) |
Стратегія розвитку професійних компетенцій виробничого персоналу підприємств харчової галузі |
Анотація
PDF
|
Lyubomyr Yosypovych Bilous |
|
Том 2, № 2 (2017) |
Ділова репутація банку: сутнісна характеристика та особливості управління |
Анотація
PDF
|
Zhanna Ivanivna Torianyk, Olha Olehivna Shutilova |
|
Том 2, № 2 (2017) |
Сучасний стан генерації ідей в плані трансформації розвитку економіки |
Анотація
PDF
|
Hanna Ihorivna Kostoviat, Vitalii Viktorovych Serzhanov |
|
Том 1, № 4 (2016) |
Діагностика та моніторинг діяльності суб’єктів аграрного бізнесу |
Анотація
PDF
|
Алла Олексіївна Кравчук, O. В. Карабанов |
|
Том 1, № 2 (2016) |
Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств як основний важіль сталого розвитку аграрної сфери |
Анотація
PDF (English)
|
I. Yu. Gryshova, O. V. Mytyay, T. M. Gnatyeva |
|
Том 1, № 2 (2016) |
Адаптація підприємств рибогосподарського комплексу до умов конкурентного середовища |
Анотація
PDF
|
V. M. Bondarenko |
|
1 - 6 з 6 результатів |
|